Yogaweekend – 10 tot 13 juni 2022 in Bloemendaal op Camping de Lakens

0
Pyramid Stones Light Flower  - guvo59 / Pixabay
guvo59 / Pixabay

Camping de Lakens in Bloemendaal organiseert in juni een speciaal Yogaweekend. Uiteraard is het weekend te boeken inclusief overnachting/accommodatie maar het is ook mogelijk om alleen aan alle activiteiten mee te doen, en elders te slapen.

Schud de stress van je af tijdens het yogaweekend van 10 tot en met 13 juni op Camping de Lakens in Bloemendaal: dagelijkse yogasessies, onthaasten tijdens de stiltewandeling door de duinen, uitwaaien op het strand en opwarmen in de sauna’s. Daarbij overnacht je midden in de duinen en geniet je ook ’s nachts van de geluiden van de natuur.

Programma

Overnachten
Tijdens het yogaweekend overnacht je in De Waard tenten. Deze zijn ingericht met tweepersoonsbedden, een elektrische kachel en een keukentje met inventaris. Buiten vind je een picknicktafel en een hangmat.

Verzorging
Gezamenlijke maaltijden zijn inbegrepen. Zowel het ontbijt als diner worden geserveerd in restaurant Gestrand. Er wordt bij de bereidingen van de lekkere en gezonde maaltijden gebruik gemaakt van biologische ingrediënten en seizoensproducten uit de regio.

Prijs
De prijs voor het yogaweekend is €415,- per persoon.

  • Inclusief: Overnachtingen/ Ontbijt en diner op zaterdag en zondag.
  • Gebruik van alle saunafaciliteiten en sportschool/ yoga- en meditatielessen
  • *Optioneel: Extra wellnessbehandeling

Als je liever thuis slaapt, een seizoenplaats hebt op de Lakens of een eigen kampeermiddel meeneemt, ben je ook van harte welkom! De prijs bedraagt dan €237,- per persoon. Wanneer je met eigen kampeermiddel komt dan boek er dan wel een kampeerplaats bij.

Alle informatie over het Yogaweekend is ook te vinden op www.campingdelakens.nl/fit-zen/yogaweekend.

- Advertentie -