80 Gasten uit 20 landen op bezoek

0
Een deel van de 80 buitenlandse gasten bij een rondleiding door het productiebedrijf van Spaarne Werkt (foto: Spaarne Werkt).
Een deel van de 80 buitenlandse gasten bij een rondleiding door het productiebedrijf van Spaarne Werkt (foto: Spaarne Werkt).

Hoe vaak krijg je als bedrijf 80 gasten op bezoek? En hoe vaak komt het voor dat je 80 gasten uit 28 verschillende landen in huis hebt? Het overkwam participatiebedrijf Spaarne Werkt. Het Nederlandse bedrijf Secrid organiseerde haar jaarlijkse Global partner event.

Een tweedaagse bijeenkomst van delegaties vanuit haar buitenlandse agentschappen. Secrid is het bedrijf achter de beroemde wallets (portemonnees voor pasjes). Het bedrijf verkoopt deze wallets wereldwijd in meer dan 70 landen. De belangrijkste partners voor die landen komen elk jaar naar Nederland om kennis en inspiratie op te doen. De productie van de Secrid wallets ligt in Nederland bij drie regionale, sociale ondernemingen, waaronder Spaarne Werkt.

In het programma voor de 80 buitenlandse gasten was een bezoek aan Cruquius opgenomen. Niet alleen om naar de productie van wallets te komen kijken, maar vooral ook om kennis te nemen van het Nederlandse fenomeen regionaal participatiebedrijf. Hoe zorgt een land als Nederland er voor dat er voor iedereen kansen op betaald werk zijn? Een interessant bezoek voor de gasten en eervol voor de Spaarne Werkt medewerkers.

 

 

 

 

- Advertentie -