Doet u ook mee met de Keep It Clean Day?

0

Op vrijdag 18 september 2015 vindt in heel Nederland de ‘Keep It Clean Day’ plaats. Op die dag gaan we in Nederland zwerfafval opruimen. Doet u dit jaar ook mee?

Het doel is om, net als voorgaande jaren, met inwoners, scholieren, ondernemers, organisaties en instanties aan de slag te gaan om zwerfafval op te ruimen in de straat of buurt waar u woont, rondom het bedrijf waar u werkt, rondom de school of gewoon op willekeurige plekken. Zo houden we samen onze omgeving schoon!

Meedoen kan door een schoonmaakactie te organiseren met uw bedrijf, buurt of school. In Haarlem ondersteunen Spaarnelanden en NME de schoonmaakacties door huisvuilzakken en handschoenen ter beschikking te stellen en het afval na afloop op te halen. U kunt ook meedoen door het zwerfafval dat u tegenkomt in de prullenbak te gooien of in zelf meegenomen huisvuilzakken. Wij helpen u graag op weg!

Wilt u een actie organiseren? Dan helpen Spaarnelanden en NME u graag op weg. Meld uw actie aan bij Spaarnelanden door voor 12 september 2015 een mail te sturen naar communicatie@spaarnelanden.nl o.v.v. uw naam, contactgegevens en de locatie waar u gaat opruimen. Spaarnelanden neemt dan contact met u op voor de verdere afstemming.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de Keep it Clean Day op de Facebookpagina: www.facebook.com/KeepItCleanDay.