Cabaretvoorstelling ‘Padua’ van Wouter Monden in Circus Hakim

0

Op vrijdag 11 september speelt cabaretier Wouter Monden zijn voorstelling Padua in Circus Hakim aan de Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem. De zaal gaat open om 20.00, de voorstelling begint om 20.30. De entree is €10.

Iedereen is weleens bang. Maar angst is net als een hypotheekadviseur in 2008 een hele slechte raadgever. Kan je je niet beter laten leiden door wat je leuk vindt in plaats van waar je bang voor bent? En wat doe je als je bang bent dat je de controle verliest en iets stoms doet?

In Padua rekent Wouter af met zijn eigen angst om te veranderen en maakt hij heel veel grappen. Zo wordt iedereen er beter van. Let op, deze voorstelling bevat géén experimentele dans.

Ps. Misschien bevat de voorstelling een heel klein beetje experimentele dans.

Over Wouter
Wouter Monden won in 2010 de Culture Comedy Award voor aanstormend stand-up comedy talent. Daarna ontwikkelde hij zich razendsnel tot een veel gevraagd MC en comedian in Nederland en België. Tijdens een ijzersterke jaargang van het Leids Cabaret Festival in 2013 was hij een van de halve finalisten.

Wouter is snel, sympathiek en positief. Hij speelde in grote zalen, kleine kroegjes en op festivals. Misschien hoorde je hem op Radio Veronica of Radio 2, zag je hem bij The Comedy Factory of ken je hem nog van de middelbare school.