Feestelijke opening van een nieuwe Franse Brasserie aan het Spaarne

0

Op 22 november 2015 opent Brasserie Tour de France haar deuren aan het Spaarne 94 te Haarlem. De Brasserie is gevestigd in het monumentale pand ‘Inde Vier Heems Kinderen’ waar in de 17de eeuw een herberg was gevestigd.

In Brasserie Tour de France zal iedere maand een andere Franse regio met streekgebonden gerechten worden gepresenteerd.

Menukaart met wisselende Franse gerechten
Brasserie Tour de France zal elke maand een wisselend menu samenstellen geïnspireerd op het seizoen en uit een steeds wisselende Franse regio. Op de menukaart zijn de streekgebonden Franse gerechten terug te vinden. Van een typische croque monsieur tijdens de lunch tot een heerlijke bavette ’s avonds. Uiteraard biedt de Brasserie ook een uitgebreide keuze aan Franse wijnen voor de liefhebber. Brasserie Tour de France richt zich op een breed publiek en biedt voor ’n ieder wat wils. Je kan bij Brasserie Tour de France van dinsdag tot en met zaterdag terecht vanaf 12.00 uur tot 22.30 uur.

Een vaste thuisbasis voor iedereen
De meterslange authentieke stenen muur staat centraal in de inrichting. Naast de culturele uitstraling van de Brasserie zullen ook regelmatig schilders, kunstenaars of musici hun werk presenteren. De Haarlemse Jazzclub en De Haarlemse Dichtlijn hebben in de Brasserie hun vaste thuisbasis gevonden.

De Brasserie is tevens geschikt voor vergaderingen, ontvangsten, besloten (gala)diners, feesten en andere (zakelijke) aangelegenheden. Hiervoor maakt Brasserie Tour de France een voorstel op maat gebaseerd op de wensen van de gasten. Volgens mij is dit dubbel op; een voorstel op maat is al volgens de wensen van een gast!