Home Haarlem Uitgebreid jeugdprogramma in Toneelschuur tijdens Haarlem Cultuur Festival

Uitgebreid jeugdprogramma in Toneelschuur tijdens Haarlem Cultuur Festival

0

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 september staat in de Toneelschuur de opening van het culturele seizoen op het programma. Op zondag 10 september kunnen kinderen en hun (groot)ouders hun hart ophalen in de Toneelschuur en Filmschuur bij het gratis jeugdprogramma.

Om 9.30 uur gaan de deuren van de Toneelschuur & Filmschuur open en kunnen kinderen hun energie kwijt tijdens een dansworkshop van Danshuis Haarlem in het Toneelschuurcafé, terwijl hun (groot)ouders nog even rustig wakker worden met koffie aan de bar. Daarna kunnen kinderen een appeltje met suiker en kaneel bij het Appelmeisje halen en hun kunsten laten zien bij de Line Wobbler van Cinekid. Vanaf 10.00 uur starten de gratis (voorproefjes van) voorstellingen en films.

BonteHond speelt om 10.00 uur en 11.45 uur Aaipet (2,5-7 jr), een hilarische driedimensionale theatershow met aaibare apparaten, veel muziek, magie en beweging. Om 10.15 uur is de prachtige stop-motion animatiefilm Mijn naam is Courgette (8-12 jr) te zien, waarin de negenjarige Courgette dankzij politieagent Raymond en zijn nieuwe vrienden liefde en een nieuwe familie vindt na de dood van zijn moeder.

Zoals kinderen door de speeltuin razen, zo bestormen de drie spelers van Pokon (4-8 jr) het podium. De Dansers spelen deze wervelende dansvoorstelling om 10.30 uur en 12.00 uur. De Filmschuur vertoont om 11.30 uur Menino (6-10 jr) waarin Menino de kijkers meeneemt op een reis door een wonderschone geanimeerde wereld.

En er is meer: in de foyer kunnen kinderen en volwassenen een spel spelen waarbij mooie prijzen te winnen zijn en geven de medewerkers hun (persoonlijke) tips voor het komende theaterseizoen. Het jeugdprogramma in de Toneelschuur en Filmschuur tijdens Haarlem Cultuur Festival is gratis toegankelijk. Voor alle voorstellingen en films geldt: vol = vol en na aanvang geen toegang meer.

Tot en met zondag 10 september is het extra voordelig om alvast theaterkaarten voor de voorstellingen in de Toneelschuur te kopen: tot die tijd kunnen bezoekers profteren van Vroegboekvoordeel, een korting die kan oplopen tot € 4,00 per kaart. Het Vroegboekvoordeel geldt uiteraard ook voor alle jeugdvoorstellingen!

Het volledige programma van het Haarlems Cultuur Festival staat op: www.toneelschuur.nl en op haarlemcultuurfestival.nl.
Toneelschuur & Filmschuur, Lange Begijnestraat, 2011 HH Haarlem 023-5173910.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

error: Let op: Inhoud is beschermd!
%d bloggers liken dit:

Op deze website worden door ons en derden tools gebruikt die kleine bestandjes (cookies) op je computer plaatsen. Wij plaatsen zelf functionele cookies die nodig zijn om de site goed te kunnen laten werken en om bezoekers en interesses te kunnen meten. Daarnaast worden door derden cookies geplaatst voor advertentienetwerken om je interessante advertenties te tonen. Cookie policy