Dronken automobiliste rijdt door na aanrijding

0

De politie heeft vrijdagavond rond 21.30 uur een 66-jarige Haarlemse aangehouden nadat zij bij een aanrijding in de Tesselschadestraat was doorgereden.

Toen de politie de vrouw even later in de buurt aantrof bleek zij te diep in het glaasje te hebben gekeken. De vrouw blies 995 ugl (maximaal 220 ugl is de limiet). Het rijbewijs van de Haarlemse is ingevorderd.

Delen maar! :)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
 •  
 •  
 •  
Vorig artikelweerpraatje van 9 september 2017
Volgend artikelMan neergestoken in Haarlem

De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.