Theatervoorstelling “Een huis voor Harry”

0

Op zondag 3 februari is er een theatervoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar in de Bibliotheek Haarlem Centrum. De voorstelling gaat over het prentenboek Een huis voor Harry. Dit boek is prentenboek van het jaar 2019 én staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Harry is een kat die bijna altijd binnen zit. Maar dan komt vlinder Vera aan fladderen en wil graag tikkertje spelen met Harry. Hij gaat met Vera mee naar buiten, maar verdwaalt plotseling! Hoe komt hij nu weer naar huis toe? Alleen Vera weet de weg. Maar waar is Vera? Help jij hem Vera te vinden?

Een huis voor Harry is geschreven door Leo Timmers. De voorstelling zelf wordt uitgevoegd door Ton Meijer. Hij is acteur en maakt vaker theatervoorstellingen naar aanleiding van bekroonde kinderboeken. Meer informatie over Ton Meijer kun je hier vinden.

Nationale Voorleesdagen
Van woensdag 23 februari tot en met zaterdag 2 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. De Nationale Voorleesdagen zijn speciaal gericht op kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Prenten- en voorleesboeken worden in deze periode daarom volop onder de aandacht gebracht. Het prentenboek van het jaar 2019 is Een huis voor Harry en staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Info
Zondag 3 februari | 15:00 – 15:45 uur | € 2,50 / 5,- (niet-leden van de Bibliotheek)
de Bibliotheek Haarlem Centrum

Aanmelden voor de voorstelling kan via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.