Lever je tegel in op de Voorjaarsmarkt

0

Op zaterdag 13 en zondag 14 april is de jaarlijkse voorjaarsmarkt ‘Duurzaam doen & groen’ in de Haarlemmer Kweektuin. De poorten zijn geopend tussen 11.00 en 16.00 uur.

Bij de stand van Steenbreek023 gaat het tijdens de Voorjaarsmarkt over het nut en het belang van groene stadstuinen. Een groene tuin is niet alleen een mooiere tuin, maar helpt ook bij het voorkomen van wateroverlast, het terugdringen van hittestress en het verrijken van de biodiversiteit. Bezoekers ontdekken zelf hoe Haarlemmers er samen voor kunnen zorgen dat de gevolgen van klimaatverandering beheersbaar blijven.

Tegel eruit, plantje erin
Help mee aan het klimaatbestendig maken van Haarlem en verminder het aantal tegels in de tuin. Bezoekers van de Voorjaarsmarkt die een tuintegel inleveren bij de stand van Steenbreek023 ontvangen een tegoedbon (één per huishouden). Bij de plantenverkoop van NME Haarlem kunnen zij gratis twee inheemse, bij- en insectvriendelijke planten ophalen. Voor deze actie geldt: op = op!

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie