Turquoise ook in het weekend open voor ontbijt, brunch en lunch

0

Het Naai- en Eetcafé bij Coffeemania op de Prinses Beatrixlaan 51 in Haarlem bestaat bijna een jaar. En met succes! De vrijwilligers van Coöperatie Turquoise gaan de openingstijden van het Eetcafé uitbreiden. Op zaterdag kun je er genieten van ontbijt, koffie, brunch en lunch. En vanaf 2 september kun je er ook op zondag terecht.

Iedere vrijdag is het Naaicafé van Coöperatie Turquoise geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Voor het repareren van kleding, het maken van kussens of gordijnen en het ontwerpen van traditionele feestjurken. Buurtbewoners kunnen in het Naaicafé ook terecht voor naailessen. Zij kunnen er dan gebruik maken van de naaimachines.

Het Eetcafé is iedere vrijdagavond open van 17:00 tot 19:00 uur. Met een wekelijks wisselend driegangenmenu voor € 7,00. En nu dus ook op de zaterdagen van 10:00 tot 17:00 uur. (Vanaf 2 september ook op zondag van 10:00 -15:00 uur)

Op zaterdag- en zondagavonden is de ruimte te huur voor feesten en bijeenkomsten.

Turquoise
Rozien Khalil, sociaal werker bij DOCK, was al een aantal jaar begeleider van een enthousiaste groep vrijwilligers in Parkwijk. Deze vrijwilligers hadden en hebben de ambitie om een eigen bedrijf op te zetten. Zo gewenst, zo gedaan. Met elkaar, en met ondersteuning van Rozien en met behulp van Stock5, hebben zij een coöperatie opgezet.

Gemeente Haarlem en de woningcorporaties ondersteunden dit bewonersinitiatief van harte. Inmiddels zijn er twintig talentvolle deelnemers zeer enthousiast aan de slag.

Informatie en reserveringen
De vrijwilligers verzorgen met elkaar ook de communicatie. Zij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar op 06-145 243 88 of turquoisecooperatie@gmail.com
Of kijk op facebook met wekelijkse menu: TurquoiseCoorperatie

Advertentie