De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne

0

15 juli kick off voor geïnteresseerden

45 appartementen en 10 kadewoningen verrijzen binnenkort in het project De Scheepmaker aan het Spaarne. 55 woningen die comfort en een stoer gebouw combineren. De ligging aan de Harmenjansweg is perfect: het centrum van Haarlem is onder handbereik, terwijl de direct omgeving juist relatief rustig is. Dit najaar start de verkoop van de woningen.

Om de woningen optimaal af te stemmen op wensen van toekomstige bewoners organiseren ontwikkelaars Wibaut en AIVM op zaterdag 15 juli van 11.00 tot 14.00 uur een kick off bijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen aangeven wat hun ideale woninggrootte is en hoe ze die afgewerkt en ingedeeld willen hebben. Voor het eerst in lange tijd komen nabij het centrum van Haarlem weer nieuwbouwwoningen beschikbaar!

De woningen van De Scheepmaker komen in een stoer gebouw van acht woonlagen. De 45 appartementen en 10 kadewoningen kennen een grote variatie. In grootte bijvoorbeeld, die loopt van een middelgroot appartement van ruim 80 m², tot zeer royale penthouses van bijna 200 m². De kadewoningen die op de begane grond en 1e verdieping liggen variëren in grootte van ca 120 m² tot ruim 170 m². Keuze is er ook in de oriëntatie, omdat het gebouw aan alle vier zijden woningen heeft. Daardoor kijk je richting binnenstad, of op het Spaarne in noordelijke en zuidelijke richting of juist meer naar de oostkant van Haarlem.

Interieurarchitecten
Over de indeling en afwerking van de woning kunnen geïnteresseerden meedenken. Daarvoor zijn interieurarchitecten aanwezig. Parkeren is bij De Scheepmaker veilig en comfortabel opgelost met een inpandige parkeergarage die met een autolift bereikbaar is. Ook daarover kunnen de bezoekers van de kick off hun voorkeuren aangeven, onder andere over de vraag of zij gebruik willen maken van deelauto’s en oplaadplekken voor elektrische auto’s.

De Scheepmaker gaat in het najaar van 2017 in verkoop. De start van de bouw is voorzien in het voorjaar van 2018. Eind 2019 is dan naar verwachting de oplevering van de woningen. De kick off voor geïnteresseerden vindt plaats aan de Harmenjansweg 85 in Haarlem, op zaterdag 15 juli tussen 11.00 en 14.00 uur. Vanwege de grote belangstelling is het verstandig om met de fiets te komen. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden over de Scheepmaker op www.descheepmaker.nl.