Poging diefstal motorfiets

0

Op vrijdagmorgen 14-05-2021 heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van het willen stelen van een motorfiets vanaf de Molukkenstraat in Haarlem. De verdachten zijn een 22-jarige Amsterdammer, een 23-jarige man uit Westzaan en een 22-jarige man uit Krimpen aan den IJssel.

Omstreeks 01.35 uur kreeg de politie melding van de poging tot diefstal van een geparkeerd staande motorfiets. De diefstal was mislukt doordat het alarm afging. Er was gezien dat de verdachten waren gevlucht en waren weggereden in een grijze personenauto.

De politie trof de auto in de omgeving aan en kon de drie inzittenden aanhouden. In de auto werd ook inbrekersgereedschap aangetroffen.

De politie stelt een nader onderzoek in.


 

- Advertentie -
Vorig artikelVIZmarkt, de eerste ASC & MSC gecertificeerde viszaak van Haarlem
Volgend artikelVerdachten aangehouden in onderzoek naar dodelijk schietincident
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.