Verdachten aangehouden in onderzoek naar dodelijk schietincident

0

In het onderzoek naar het schietincident in de Beeksteeg in Haarlem, waardoor een 45-jarige Haarlemmer is overleden, is een 31-jarige verdachte aangehouden.

De verdachte, een 31-jarige man zonder vaste verblijfplaats, is ingesloten en zit in beperkingen. Eerder werd in dit onderzoek een 22-jarige vrouw uit Haarlem aangehouden; haar betrokkenheid bij het geweldsincident in de Beeksteeg wordt nader onderzocht.

In het belang van het rechercheonderzoek doet de politie op dit moment geen verdere mededelingen en zet het onderzoek voort.


 

 

 

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelPoging diefstal motorfiets
Volgend artikelStedenband Haarlem-Mutare doet mee aan internationale fotowedstrijd
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.