Vrouw in hand gebeten door pitbull

0

Een 46-jarige Haarlemse heeft contact gezocht met de politie omdat een pitbull dinsdag in haar hand heeft gebeten. Omdat het slachtoffer eerst naar het ziekenhuis moest kon de vrouw niet meteen de politie bellen.

Toch wil ze graag de eigenaren achterhalen zodat ze de schade kan verhalen en hopelijk andere bijtincidenten worden voorkomen. Ze verklaarde dat ze met haar vriend de hond uitliet op de Professor Eijckmanlaan en ze een tweetal tegenkwam met drie honden: twee Jack Russels en een Pitbull. Een van de twee Jack Russels hapte naar haar hondje. De meldster nam haar hond in haar armen waarna de pitbull ook naar haar hond begon te happen. De vrouw weerde het beest af en moest dat met 2 winkelhaken in haar hand bekopen.

De vermoedelijke eigenaren gaven een vals adres op. Het gaat om een blanke man met kort haar, tussen de 30 en 40 jaar en 1.80m lang. De vrouw was rond dezelfde leeftijd en tien centimeter kleiner. De dierenpolitie is op de hoogte.

Mocht u denken te weten wie de eigenaren zijn van de drie honden, belt u dan met de politie via 0900-8844

- Advertentie -