Café Lugosi’s gooit roer om [video]

0

Eigenaar Dick van den Berg van Café Lugosi’s verkoopt in verband met de lockdown in zijn Café tijdelijk CD’s en LP’s onder de naam Virus Records.

 

Een video van John van der Wal / 023TVonline.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelPodcast van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland is populair
Volgend artikelOnline presentatie herbruikbare verpakkingen
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.