Verdachte van inbraak op boot aangehouden

0

Op donderdagmorgen 01-04-2021 heeft de politie een 41-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van inbraak in een boot die afgemeerd lag langs de Nieuwe Gracht in Haarlem.

Omstreeks 08.40 uur kreeg de politie melding van de eigenaar van de boot, dat er iemand op zijn boot zou zitten. Ter plaatse bleek de verdachte in de boot te zijn. De toegangsdeur naar de kajuit was opengebroken. De boot bleek doorzocht te zijn.

De verdachte werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

 

 

 

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelPolitie waarschuwt voor klusjesmannen
Volgend artikelPodcast van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland is populair
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.