SeniorWeb Haarlem houdt presentatie over digitale agenda’s

0

Het SeniorWeb Haarlem houdt tot het eind van het seizoen online spreekuren op de woensdagmorgen vanaf 10 uur. Hier kunt u terecht met vragen en problemen op het gebied van computers, tablets en smartphones. Voorafgaand aan het spreekuur is er een korte presentatie over een actueel thema.

Het programma voor de komende twee weken:

 • 7 april – Digitale agenda’s
  Nooit meer een afspraak of een verjaardag vergeten?
  Al uw afspraken en verjaardagen in 1 digitale agenda.
  Maak de agenda zichtbaar op al uw apparaten.
  Koppel een melding of herinnering aan uw afspraak.
  Een medewerker van SeniorWeb Haarlem gaat u er alles over vertellen .
 • 14 april – Google Foto’s
  Google Foto’s is een “Slimme Galerij”. Het is nl. meer dan slechts een verzameling van alle foto’s op uw apparaat. Bv. snel zoeken op datum of locatie. Er zijn ook veel mogelijkheden om uw foto’s te bewerken zoals: belichting verbeteren, uitsnijden en recht zetten. Ook kunt u een album maken met muziek!
  De speekuren zijn gratis en gaan via het programma Zoom. Als u uw email adres doorgeeft geven wij u van tevoren een korte uitleg over het programma Zoom.

Tevens geven wij korte cursussen van 2 lessen via Zoom. U kunt zelf aangeven waar uw belangstelling ligt. Denk aan mappen en bestanden (de verkenner in Windows 10), routeplanners, tekstverwerking, Google Foto’s, smartphone, slim op pad, kortom, teveel om op te noemen!

Als u zich aanmeldt komt u op een lijst te staan en bij voldoende belangstelling gaan wij organiseren.

De cursussen kosten € 5,00.
Voor alle activiteiten geldt: Aanmelden op telefoonnummer 06-22092895 (ook via Whatsapp) of via onze website: www.seniorwebhaarlem.nl.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelDe Bibliotheek presenteert ‘TEDxYouth Haarlem’
Volgend artikelAanhouding verdachte van gereedschapsdiefstal
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.