Zanger maakt van elke stoep een podium

1

Mis je ook alle liveoptredens, concerten en theatervoorstellingen? Zanger Jop van Gennip heeft een veilige oplossing. Met Aria’s Aan Een Deur maakt de bariton van elke stoep of voortuin een podium. Van Hazes tot Händel, Jop zingt alles, op gepaste afstand.

Een veelbelovend jaar zou 2020 voor bariton Jop van Gennip (25) worden. Hij was afgestudeerd aan het conservatorium van Tilburg, speelde daarna in opera’s en klassieke concerten. Hij zou zelfs met André Rieu meespelen op het Vrijthof. Helaas staat dit allemaal even stil vanwege de komst van Corona. Maar om niet stil te zitten heeft hij iets bedacht; Aria’s Aan De Deur. Zo laat hij niet alleen anderen genieten, maar straalt hij zelf nog het meest.

Zingen aan de voordeur
Aria’s Aan De Deur is leuk om cadeau te geven aan iemand die het verdient, of zomaar om zelf van livemuziek te genieten. Zanger Jop van Gennip legt uit: “Bij dit verrassingsconcert van een half uur, laat ik mensen luisteren naar bekende klassieke of populaire nummers. Het repertoire dat ik breng is zeer uitgebreid. Van Hazes tot Händel. We kunnen altijd overleggen over het repertoire.

De zanger is te boeken en komt met een eigen geluidsinstallatie aan de voordeur, in de woonkamer of in de tuin. Alles vindt plaats op een veilige manier. Het publiek neemt plaats in de deuropening en laat de livemuziek over zich heen komen.

Cadeau in Coronatijd
Aria’s Aan De Deur is in deze lockdown een perfect cadeau om iemand een muzikaal optreden te geven. Voor een verjaardag, huwelijk of jubileum. “Of zomaar, omdat u zelf weer eens wilt luisteren en genieten van livemuziek in deze zware coronatijd. En na afloop heeft iedereen genoeg vitaminen opgedaan om weer even verder te kunnen,” lacht de bariton. Jop heeft het in huis en brengt het naar uw huis.

Meer informatie over Aria’s Aan De Deur van Jop van Gennip is te vinden op de site www.ariasaandedeur.nl:

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelBroodfonds: solidariteit in een nieuw jasje
Volgend artikelHaarlem gaat de strijd aan met Leiden bij het NK Tegelwippen
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

1 REACTIE

Comments are closed.