Aanhouding verdachte van gereedschapsdiefstal

0

Op donderdagmiddag 01-04-2021 heeft de politie een 48-jarige man uit Haarlem aangehouden op verdenking van diefstal van gereedschap uit een bestelbus op de Zwedenstraat in zijn woonplaats.

Omstreeks 15.30 uur kreeg de politie melding van de diefstal. De bestuurder van een bedrijfsbus had zijn auto geparkeerd aan de Zwedenstraat. Hij was heen en weer aan het sjouwen met materiaal waarbij hij zijn bus wel had dichtgedaan, maar niet had afgesloten.

De verdachte maakte hier gebruik van door tijdens de afwezigheid van de bestuurder snel twee koffers met gereedschap uit de auto te pakken.

De verdachte kon worden opgespoord doordat een getuigen het kenteken van de auto van de verdachte had genoteerd. De politie trof de verdachte met zijn auto aan op de Belgiëlaan. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De gestolen koffers zijn nog niet aangetroffen.

 

 

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelSeniorWeb Haarlem houdt presentatie over digitale agenda’s
Volgend artikelPolitie waarschuwt voor klusjesmannen
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.