Politie waarschuwt voor klusjesmannen

0

Op donderdagmiddag 01-04-2021 heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van vernieling van een dak van een woning. De verdachten zijn Britten van 18 en 24 jaar zonder bekend adres in Nederland.

De eigenaar van de woning had afgelopen maandag bezoek gehad van beide verdachten met de vraag of er nog klusjes te doen waren. Toen de eigenaar had aangegeven dat het dak eigenlijk gerepareerd moest worden, gaven de verdachten aan dat zij dat konden verzorgen voor een bedrag van vierduizend euro.

Zonder dat er een afspraak werd gemaakt, kwamen de verdachten op dinsdag terug en gingen op het dak aan het werk. Dat was echter op zo’n manier gedaan dat er geen sprake was van reparatie, maar eerder van vernieling. Toen de verdachten aangaven terug te zullen komen voor het geld, waarschuwde de bewoner de politie.

Beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hun auto werd in beslag genomen.

Ellende voorkomen
De politie waarschuwt mensen niet in zee te gaan met onbekenden die aan de deur komen om klusjes te doen. Heeft u werkzaamheden aan of om uw huis, laat u dan door (meerdere) gerenommeerde bedrijven voorlichten over de werkzaamheden en de kosten, dat kan veel geld en ellende voorkomen.

 

 

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelAanhouding verdachte van gereedschapsdiefstal
Volgend artikelVerdachte van inbraak op boot aangehouden
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.