Optreden SpatzS! bij Museum Haarlem tijdens Gluren bij de Buren

10 februari 2019

0

Op zondag 10 februari is het tijd voor de vijfde editie van Gluren bij de Buren in Haarlem. In meer dan 100 woonkamers, verspreid over de hele stad, vinden optredens plaats van lokale artiesten.

Ook Museum Haarlem stelt zijn Gasthuis open voor drie optredens van 30 minuten van de band Spatzs!: om 13.30, 15.00 en 16.30 uur. Spatzs! bestaat uit drie muzikanten uit Haarlem en Amsterdam die covers verbouwen tot een eigen, vaak akoestische of pop-rock versie. Op gitaar, contrabas en cajon worden nummers gespeeld van onder andere Queen, Prince, INXS en Herman Brood.

De optredens zijn gratis toegankelijk.

Meer informatie op: www.glurenbijdeburen-haarlem.nl en www.museumhaarlem.nl.

Museum Haarlem
Het museum bevindt zich in het winkelhart van historisch Haarlem, aan het Groot Heiligland 47, 2011 EP Haarlem. Openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag en maandag 12.00-17.00 uur. Zie ook www.museumhaarlem.nl.