Aanhouding na mishandeling in supermarkt

0

Een 19-jarige man uit Haarlem is aangehouden in verband met een mishandeling aan de Kruisstraat op 24 maart.

Tijdens een bezoek in een supermarkt aan de Kruisstraat kreeg een 58-jarige vrouw rond 20.30 uur een klap in haar gezicht. Door deze klap liep het slachtoffer een hoofdwond op, verloor ze haar bewustzijn en belandde ze in het ziekenhuis. Na de geweldpleging verliet de dader de supermarkt.

Na de melding ging de politie aan de slag met het onderzoek. Op camerabeelden was duidelijk te zien wie de klap uitdeelt. Met de beelden kon de 19-jarige Haarlemmer opgespoord en aangehouden worden.

De verdachte zit vast op het bureau en zal worden verhoord.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelPreventieakkoord Schalkwijk
Volgend artikelProvincie past bermen aan om veiligheid N-wegen te verbeteren
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.