Erasmus Makkelie hangt nieuw kunstwerk in Café ‘t Kantoor

0

De Haarlemse kunstenaar Erasmus Makkelie (eerder in het nieuws met Meisje met de Parel) hangt zijn nieuwe kunstwerk in Café ‘t Kantoor in Haarlem.

Het Verhaal van de Dronkenschap, te bekijken van september t/m november, vertelt een verhaal waarbij de kijker wordt geprikkeld. Het werk, bestaande uit vier delen, staat onder veel belangstelling van de cafégangers. Herkenning in de kunst is bij vele kijkers van toepassing.

Het werk is een verloop van een avond zonder een eigen diepe betekenis, zonder een grote lading. Toch roept het vragen op bij de cafégangers. Is deze schets een afspiegeling van iets of iemand? Geïnspireerd door het (nacht)leven in verschillende kroegen, heeft Erasmus Makkelie een boeiend kunstwerk opgehangen waar je lang naar blijft kijken.

Het Verhaal van de Dronkenschap is gratis te bewonderen in Café ’t Kantoor in de maanden september, oktober en november. Kunstenaar Erasmus Makkelie is vaak aanwezig om toelichting te geven aan belangstellenden.

Adres Café ’t Kantoor: Gierstraat 78, Haarlem

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)