Drive4Life 2015 – De verkeersveiligheidsdag van Kennemerland

0

Ook dit jaar slaan samenwerkende rijscholen uit Haarlem en omgeving de handen ineen voor 3FM Serious Request met Drive4Life.

Drive4Life 2014. Foto: Drive4Life.
Drive4Life 2014. Foto: Drive4Life.

Op zaterdag 19 december van 9.00 tot 17.00 uur keert de verkeersveiligheidsdag terug op het parkeerterrein naast het Kennemer Sport Center. Deze keer brengt 3FM het Glazen Huis naar Heerlen. Reden genoeg voor samenwerkende rijscholen uit de regio Kennemerland om deze editie van hun sponsoractie Drive4Life groots aan te pakken.

Bezoekers volgen na donaties vanaf €10,- een eerste les in de auto, met een aanhangwagencombinatie, maar ook op een brommer of motor. Ze frissen hun rijvaardigheid op wanneer het rijbewijs al een paar jaar ongebruikt in een la ligt. Of ze stappen naast een instructeur in de auto die hen slippend en driftend alle hoeken van het terrein laat zien.

Dit jaar zal ook de ongevallensimulator weer aanwezig zijn waar je kunt leren hoe je veilig uit een auto komt als deze op zijn dak ligt. Tevens zal er een compleet parcours zijn waar je kunt ervaren wat afleidingen zoals bellen en sms’en achter het stuur voor een effect heeft.

De complete opbrengst van het evenement gaat naar het Glazen Huis. Geen tijd om langs te komen? Doneren kan ook via de website www.d4l.nl.

Meer informatie op www.d4l.nl.

- Advertentie -