Online presentatie herbruikbare verpakkingen

0

Beste Haarlemse Horeca-ondernemer,

Superfijn al die afhaal- en thuisbezorgde maaltijden, alleen jammer dat de verpakkingen de prullenbak ingaan. Gelukkig zijn er diverse duurzame alternatieven!

In een korte onlinepresentatie over herbruikbare verpakkingen – georganiseerd door Haarlem Food Future en de gemeente Haarlem – vertellen drie ondernemers graag in het kort meer over hun duurzame alternatieven voor catering to go én de logistiek daaromheen. Luister en praat je mee?

Info
Wanneer: 12 april om 14.00 uur
Wie: Swapbox, Packback en Ozarka
Wat: 10-min. presentaties over herbruikbare verpakkingen
Duur: 14.00 – 15.00 uur
Inschrijven: via info@haarlemfoodfuture.nl
Een dag van tevoren krijg je een link om (gratis) deel te nemen aan deze inspiratiesessie.

Haarlem Food Future is een platform van actieve partijen in Haarlem die samen werken aan een duurzame en gezonde voedselvoorziening van Haarlem.

Wat helpt jou op weg om samen de horeca een stukje duurzamer te maken?
Daar zijn we nieuwsgierig naar! Doe je mee?

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelCafé Lugosi’s gooit roer om [video]
Volgend artikelJoost van den Bogert pastoraal manager Stem in de Stad
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.