Down door corona?
Maatschappelijk werk biedt hulp

0

Een grote groep jong volwassenen in de leeftijd 18 – 35 jaar kampt met somberheidsgevoelens en andere klachten als gevolg van alle coronabeperkingen waar zij mee te maken hebben. Veel van hen vinden de weg naar hulp en ondersteuning niet.

Dat is jammer omdat de ervaring leert dat praten verlichting brengt. Praten helpt ook om zwarte gedachtes te doorbreken en zelfs onderuit te halen.

Ga daarom in gesprek met een maatschappelijk werker van DOCK Haarlem. Bel 088-8555177 of mail maatschappelijkwerkhaarlem@dock.nl.


 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelStart Nationale Diabetes Challenge
Volgend artikelDe Philharmonie organiseert live concerten in Haarlemse verzorgingshuizen
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.