Uniek Wereldkeuken Event

0

Maandelijks wordt er door de Wereldkeuken Haarlem, naast het wekelijkse restaurant op donderdag en vrijdag, een Event georganiseerd met entertainment en een werelds 3-gangen diner, gekookt en geserveerd door Nieuwe Haarlemmers.

Zaterdag 12 oktober belooft een unieke avond te worden met verhalenvertellers én -vinders Nour en Ian. Zij organiseren ‘Nocturnal Stories’, waarbij het publiek op verhaalreis wordt genomen versterkt door o.a. licht, geluid en beeld, een multimedia verhaalbeleving. Voor de Wereldkeuken Haarlem hebben zij speciale verhalen gemaakt aansluitend bij de wereld en het eten van de Wereldkeuken, verhalen als bruggen die alles aan elkaar zullen knopen. Het zal duidelijk worden dat wij, waar we ook vandaan komen, waar we ook in geloven, waar we ook naartoe willen, allemaal in hetzelfde schuitje zitten: we zijn allemaal wereldreizigers.

Het Event vindt op 21 oktober plaats in de grote zaal van De Pletterij in Haarlem, de avond begint om 18.00 en duurt tot ongeveer 21.00. Kaartjes kosten 22,50 p.p., incl. 3-gangendiner, excl. drankjes en reserveringskosten. Reserveren kan via Eventbrite of onze site www.wereldkeukenhaarlem.nl.