Roelof Ruis bij Pletterij Impro Sessies

0

Met een minimum aan afspraken vooraf het podium betreden, elkaar muzikaal aftasten en uitdagen. Dat is muziek maken op het scherpst van de snede.

Elke maand improviseren muzikanten een avond lang met elkaar, geïnspireerd door een curator, een gastmusicus. Deze nodigt musici uit, bedenkt het concept van de avond en is gastheer / -vrouw. Vanavond is dat Roelof Ruis.

Deze jonge Haarlemse musicus studeerde accordeon bij Evert van Amsterdam en ontwikkelde zich zo veelzijdig als zijn instrument. Vette Balkanbeat speelt hij met het Gadjo Orchestra, in de formatie Spoon lifts Moon leeft hij zich uit op accordeon, Electronium, en zelfs zingt hij! Wat gaat het worden op deze februari-editie van Pletterij Impro Sessies?

Info
Musica Globalista i.s.m. Philharmonie Haarlem en Joost Verhagen / Haarlemse Popscene
Donderdag 18 februari 2016 , aanvang 20.30 uur
Toegang: vrijwillige bijdrage
Reserveren is gewenst, via reserveren@pletterij.nl, of bel 023-5423540
De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX in Haarlem

Advertentie