College door Jesper Dernison over cijfers en administratie

0

Open Ochtend… een ander begin van je dag

Tijdens de Open Ochtend… van donderdag 25 februari inspireert Jesper Dernison jonge ondernemers en zzp’ers over cijfers en administratie. Maar iedereen is van harte uitgenodigd bij het college op donderdag 25 februari, van 8:00 – 9:00 uur, in de Bibliotheek op het station (middenperron 3/6). Het college is gratis bij te wonen op weg naar studie of werk.

De financiën van je eigen bedrijf. Altijd lastig. Elk kwartaal weer alles verzamelen en verwerken. Vervelende vragen en vaak een proces waar je tegenaan hikt. Het is immers niet jouw corebusiness, anders was je wel boekhouder geworden. Toch is het een onderdeel van ondernemen en kan je er niet omheen.

De Open Ochtend… van 25 februari is speciaal voor jonge ondernemer en zzp’ers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Jesper Dernison komt vertellen over hoe je eenvoudig en overzichtelijk jouw financiën en administratie op een rijtje kunt houden. Daarbij geeft hij handige en praktische tips die direct toe te passen zijn op jouw administratie.

Veel jonge ondernemers en zzp-ers hebben behoefte aan advies op maat. Veel administratiekantoren bieden dit vaak niet, en gaan uit van gestandaardiseerde dienstverlening. Daarom wil Jesper juist voor deze groep, naast zijn reguliere klanten, een laagdrempelige service bieden waarin hij niet alleen de administratie op orde brengt maar ook gelijk inzichtelijk maakt welke zaken van belang zijn, en wat handig is voor een specifieke klant om zijn/haar onderneming naar een hoger niveau te tillen. Hij streeft een persoonlijke benadering na, waarin interactie met de klant cruciaal is.

Jesper is een jonge, gedreven bedrijfseconoom met een specialisatie in business administration. Maar daarnaast ook bassist geweest bij de Haarlemse band the Hype. Na veel muzikale collega’s geholpen te hebben met hun administratie, werd het tijd hier zelf in te gaan ondernemen. Verwacht geen witte boorden en een gesteven pak, maar cowboy laarzen en een spijkerbroek. Veel voorbeelden vanuit de praktijk en pragmatische antwoorden.

Info
Donderdag 25 feb |de Bibliotheek open: 7:30 uur; College: 8:00 – 9:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station | Middenperron (spoor 3/6)
Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -