Informatiepunt Digitale Overheid bij de Bibliotheek

Hulp bij vragen over de overheid

0

Kom je er niet uit op de websites van de overheid? Bijvoorbeeld bij zaken als huur- en zorgtoeslag, belastingen, pensioen en uitkering. Dan ben je niet de enige. Maar liefst 4 miljoen mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken? Bel dan het telefonisch spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Bibliotheek.

Wij moeten steeds meer dingen zelf digitaal regelen met de overheid. Zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, je rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Veel mensen vinden dit nog best lastig en komen er niet uit op al die verschillende websites. Om deze mensen te helpen is er het Informatiepunt Digitale Overheid bij de Bibliotheek.

Gratis hulp
Bij de Bibliotheek kunnen we helpen bij het vinden van informatie op internet of doorverwijzen naar de juiste organisaties. Deze hulp is gratis en voor iedereen (ook als je niet lid bent van de Bibliotheek). Op dit moment kun je vanwege de coronamaatregelen bellen naar het spreekuur op telefoonnummer 023 – 511 54 40, op maandag van 10:00 tot 12:00 uur en donderdag van 14:00 tot 16:00 uur.

Meer informatie over IDO vind je op:

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelStenen eruit planten erin
Volgend artikelStadswandeling: Sporen van Slavernij in Haarlem
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.