Geslaagde End Plactic Soup-dag van Rotary Haarlem en Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

0

Het VWC heeft een mooie bemiddeling gedaan tussen verschillende Haarlemse Rotary Clubs en diverse vrijwilligersorganisaties uit Haarlem en Heemstede. Zaterdag 5 juni was het de internationale End Plastic Soup-dag van Rotary International.

Wereldwijd gaan Rotary-clubs op stap om plastic afval op te ruimen. Stichting SUPmission en Gilde Stadswandelingen zijn met de leden van de Rotary het water opgegaan en de stad in gegaan om afval te verzamelen.

Bijgaand een aantal foto’s van het gebeuren gemaakt door Anneke Mentink (foto’s tijdens de SUPmission) en Thea van der Zee (foto’s met Gilde Stadswandeling) van In The Picture.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelReserveer je Keti Koti Dialoog Tas en doe mee op 1 juli
Volgend artikelStenen eruit planten erin
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.