37PK, Museum Haarlem en ABC vieren heropening met Strippenkaart-actie vanaf zaterdag 12 juni

Groots, Groter, GROOT Heiligland weer open voor publiek!

0

Het heeft even geduurd maar de deuren van 37PK, ABC Architectuurcentrum en Museum Haarlem aan het Groot Heiligland gaan weer open voor bezoekers. We vieren de heropening van de musea met een speciale openingsactie in het weekend van 12 en 13 juni: met een ‘grootse’ strippenkaart kun je als bezoeker sparen voor een mooie herinnering aan dit moment.

Op 5 juni zet Nederland stap 3 van het heropeningsplan van de Rijksoverheid. Dat betekent dat musea en presentatie-instellingen hun deuren weer mogen openen voor bezoekers. 37PK, ABC Architectuurcentrum en Museum Haarlem werken als buren aan het Groot Heiligland al veel samen en dat zal in de toekomst nog meer worden. Ze kunnen niet wachten om iedereen weer welkom te heten en vanzelfsprekend doen ze dat ook samen. Onder het motto ‘Groots, groter, Groot Heiligland’ organiseren de drie Groot-Heiliglandse instellingen op zaterdag 12 en zondag 13 juni een openingsweekend met een gezamenlijke actie.

Openingsactie
Tijdens het weekend van 12 en 13 juni ontvangen alle bezoekers van 37PK, ABC Architectuurcentrum en Museum Haarlem een speciale, ‘grootse’ strippenkaart. Bij een bezoek aan een van de drie instellingen krijgt de bezoeker een stempel op zijn strippenkaart. Heb je de drie stempels van de drie instellingen bij elkaar gespaard? Dan kun je de kaart na afloop bij de kassa van een van de drie inwisselen voor een leuke attentie.

De spelregels
De strippenkaart is een maand lang geldig, van 12 juni t/m 11 juli. Als bezoeker kun je dus zelf bepalen wanneer je Museum Haarlem, 37PK of het ABC Architectuurcentrum bezoekt. Wel geldt uiteraard dat reserveren voor een bezoek verplicht is. Check hiervoor de website en de openingstijden van de betreffende locatie.

Openingstijden

 • Museum Haarlem, www.museumhaarlem.nl
  dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur
  zondag & maandag van 12.00-17.00 uur
 • ABC Architectuurcentrum, www.architectuurhaarlem.nl
  dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur
  zondag van 13.00-17.00 uur
 • 37PK, www.37pk.nl
  donderdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

- Advertentie -
Vorig artikelHaarlem stelt grote financiële besluiten uit tot najaar in afwachting van het Rijk
Volgend artikelSchalkwijk & Haarlem-Oost op de kaart
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.