2turvenhoog in de duinen

26 & 27 juni in Caprera Bloemendaal

0

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni presenteert 2turvenhoog samen met de Toneelschuur, een buitenversie van 2turvenhoog in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Kleinschalig en op onverwachte plekken zijn er bijzondere ontmoetingen met theater, dans, muziek en beeldende kunst voor gezinnen met jonge kinderen. De kaartverkoop is gestart.

 

Stoere dans en een muzikale vertelling
BonteHond presenteert SUPERSLOW (zaterdag 26 juni), hun nieuwste voorstelling voor de allerkleinsten. Een stoere dansvoorstelling waar uit blijkt dat peuters veel stoerder zijn dan volwassenen denken. In BUURMANS KEUKENPARADE (zaterdag 26 & zondag 27 juni) nemen dansers Andreas Denk en Cherif Zaouali je mee in een wervelende reis door de wereldkeuken. In HEB JE MIJN ZUSJE GEZIEN? (zondag 27 juni) is een meisje op zoek naar haar grote zus. Dit stapelverhaal is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Joke van Leeuwen. Die zelf ook een rol in het stuk heeft!

Loop daar nou een nijlpaard?
In het Kunstspeelbos zou je zomaar eens Nellie de Hippo (Teatro Pavana) tegen kunnen komen. Als ze in een goed humeur is, krullen haar oren en gloeien haar ogen van plezier. Maar als ze grof en ondeugend is, moet verzorger Alki er alles aan doen om Nellie in het gareel te houden. Ook kan je in het bos klauteren op SHARONA, de enorme gehaakte rups van Den Draad/Cathy Bertel, opgaan in de wereld van de paddenstoel in de installatie DIEP IN HET BOS en je verwonderen bij de doorlopende performance BJOESH.

Op vrijdag 25 juni biedt 2turvenhoog een besloten programma aan voor peuterspeelzalen en basisscholen in diverse Haarlemse wijken.

Allereerste kennismaking met podiumkunst
2turvenhoog is avontuurlijke podiumkunst voor iedereen van 0 t/m 6 jaar én volwassenen. En vaak ook de allereerste kennismaking. Daar zijn de makers, maar ook wij ons heel erg van bewust. Daarom doen wij ons uiterste best om voor zowel ouders als kinderen een omgeving te creëren waarin ze de voorstellingen en beeldende kunstinstallaties veilig en optimaal kunnen beleven. Ook sluit het programma perfect aan bij de belevingswereld van het jonge kind.

2turvenhoog nodigt alle gezinnen met jonge kinderen van harte uit om te komen ontdekken en genieten!

Informatie kaartverkoop
Kaartverkoop alleen online via www.caprera.nu. Maximaal 4 kaarten per voorstelling.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe uitgave: ‘R was eens’
Volgend artikelHolland Casino opent 5 juni alle 14 vestigingen
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.