Vissen met de Kor

0

Op 1e paasdag vissen met een kor en ontdekken wat er leeft in de zee. Is dit iets voor jou, kom dan op zondag 5 april naar een spannende strandexcursie voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar georganiseerd door IVN Zuid-Kennemerland.

Een kor is een sleepnet wat we met z’n allen lopend langs de vloedlijn voortrekken voorttrekken. Handen uit de mouwen dus. Trek bij voorkeur laarzen aan want we moeten soms door een stukje lopen in ondiep water. Ouders zijn welkom. Als het weer te slecht is om te vissen dan wordt deze excursie een strandexcursie.

Info
Datum: zondag 5 april, 11.00 uur
Duur: 1,5 uur
Locatie: Strandopgang Parnassia, Bloemendaal aan Zee
Kosten: geen
Aanmelden www.np-zuidkennemerland.nl of 023-5411123 dinsdag tot en met zondag
Meer informatie over IVN en haar activiteiten vindt u op www.ivn.nl/zuidkennemerland.