Creatiever worden, géén kunst aan!

0

Workshop in de Bibliotheek Haarlem Centrum

Je creativiteit ontwikkelen en constructief gebruiken brengt humor, flexibiliteit, veelzijdigheid, inventiviteit, plezier, kleur en voldoening in je leven. Het maakt een relaxter en gelukkiger mens van je! Lia Nijman doet dinsdag 19 januari, van 20:00 – 22:00 uur uit de doeken hoe je met een creatieve levenshouding dagelijkse dingen een verrassende draai kunt geven.

Creatiever worden is echt geen kunst aan. Hoe dat in zijn werk gaat vertelt Lia Nijman, coauteur van het boek Creativiteit, géén kunst. In haar opinie is het trainen van creativiteit net zo verrijkend voor je leven als bijvoorbeeld sporten. Wat fitness doet voor je conditie, kan het activeren van je creativiteit doen voor je welbevinden. Of je nu vergadert, een strategie uitstippelt, met collega‘s of vrienden omgaat, lesgeeft, studeert of een kamer inricht… met een creatieve levenshouding kun je dagelijkse dingen een verrassende draai geven en vaak zelfs effectiever maken. Creatief zijn is geen kunst, het is een keuze.

Deze avond staat niet alleen in het teken van luisteren. Je wordt geactiveerd d.m.v. laagdrempelige, soms hilarische oefeningen die laten zien hoe gemakkelijk het is om je creativiteit te (her)ontdekken.

Info
Dinsdag 19 januari, van 20:00 – 22:00 uur
De Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
De toegangsprijs bedraagt € 7,50; niet-leden betalen € 10,-

Meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.