Man met nepvuurwapen op de Grote Markt

3

Op maandagmiddag kreeg de politie rond 15.30 uur de melding dat een man met een vuurwapen op de Grote Markt in Haarlem zou rondlopen en dat hij hiermee op mensen aan het richten was. De man was hierna een horecagelegenheid ingegaan.

De politie heeft direct maatregelen getroffen en mensen in veiligheid gebracht. De verdachte werd vervolgens rond 16.00 uur in de horecagelegenheid aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en voorgeleid bij de hulpofficier van justitie.

De identiteit van de man wordt onderzocht. Het wapen dat bij de man werd aangetroffen bleek een neppistool te zijn.

Er is door de politie een onderzoek ingesteld. Mensen die mogelijk ook door de man zijn lastiggevallen, maar die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.

3 REACTIES

Comments are closed.