Overval Jin Lai: getuigen gezocht

1

Op dinsdagavond 25-02-2020 is even voor 21.30 uur Wereldrestaurant Jin Lai aan de Prins Bernhardlaan in Haarlem door twee mannen overvallen. Hierbij is een wapen gebruikt.

Rond 21.30 uur kreeg de politie een melding van een gewapende overval bij een restaurant. Een man kwam het restaurant in en eiste, onder bedreiging van een wapen, geld van een medewerker. Een handlanger bleef bij de ingang wachten. Daarna zijn de twee verdachten met een geldbedrag gevlucht in de richting van de A.C. Krusemanstraat. De politie heeft in de omgeving gezocht maar de daders zijn niet meer aangetroffen. Bij de overval raakte niemand gewond.

Signalement
De man die de medewerker bedreigde was mogelijk in de leeftijd van 15 tot 18 jaar, had bruine ogen en was licht-getint. Hij droeg een pet en een donkere jas met capuchon.

Getuigen
De recherche onderzoekt de overval en is op zoek naar getuigen. Heeft u rond 21.30 uur iets verdachts in de omgeving van de Prins Bernardlaan gezien? Heeft u de verdachten voor of na de overval gezien? Heeft u camerabeelden of heeft u meer informatie over deze overval? Neem dan a.u.b. contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of met het tipformulier. Beeldmateriaal kunt uploaden via politie.nl/upload.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

  1. Mag het mss niet zeggen….maar weer zo jong, en weer(!) Licht getint…..maak nou eens korte metten met die gastjes jongens……niks slechte jeugd etc….gewoon aanpakken🥶🤬🥱

Comments are closed.