Beleef Sencity Haarlem 2016: zintuigprikkeling & de dovenwereld

0

Sencity, het wereldwijd bekende zintuigprikkelende event voor doven en horenden, strijkt binnenkort neer in Haarlem. Dit is niet zomaar een editie van Sencity, deze editie is de afsluiting van een heel weekend lang Sencity in Haarlem.

Digitale flyer_SencityHaarlemNeem op vrijdag 19 februari een kijkje in de dovenwereld tijdens een film op Sencity Cinema in de Pletterij. Op zaterdag 20 februari kun je daar ook terecht voor inspirerende sprekers bij Sencity Handtalks. Zaterdagavond van 21.00 uur tot 04.00 uur vindt het zintuigprikkelende event van Sencity plaats in het Patronaat met onder andere TenTemPiés en Je Suis Energy presents: Quartyparty.

Sencity muziekevenement
Sencity is een unieke beleving waarbij je een maximale beleving uit je avondje stappen haalt. Op zaterdag 20 februari in het Patronaat neemt Sencity je mee in een wereld waarin de emotie van muziek centraal staat. Muziek is immers meer dan alleen geluid. O.a. Signdancers vertalen muziek in gebaren, Foodjockeys prikkelen je smaak en Aromajockeys zorgen voor geuren die emotie versterken. Niet alleen je zintuigen, maar ook je nieuwsgierigheid wordt de hele avond geprikkeld door bijzondere SenShots en een uitgebreid randprogramma. Tickets zijn verkrijgbaar via www.sencity.nl.

Sencity Cinema en Sencity Handtalks
Vrijdag 19 februari wordt er tijdens Sencity Cinema van 19.00 uur tot 22.00 uur in de Pletterij een film vertoont die een kijkje geeft in de wereld van doven en slechthorenden. Na afloop is er een panel gesprek met de filmmakers en acteurs. Zaterdag 20 februari vertellen dove sprekers in gebarentaal hoe zij hun auditieve beperking hebben ingezet als kracht. Sencity Handtalks vindt plaats in de Pletterij van 19.00 uur tot 21:30 uur. Tickets zijn gratis verkrijgbaar via www.eventbrite.nl.