Kick-off Poker Series in Hoofddorp

0

Op zondag 13 maart gaat in Hoofddorp het tweede seizoen van de Pokeren.nl Poker Series van start. Deze speciale kick-off wordt gehouden, in de Patio, bij Claus Park Collection en begint om 17:00. Aan het toernooi kunnen ruim 200 pokeraars meedoen en deelname kost slechts €12,95.

De voorronde in Hoofddorp maakt onderdeel uit van een landelijke serie met legale pokertoernooien. De Poker Series richt zich op de recreatieve spelers en er wordt niet om geld gespeeld. De winnaar van de finale krijgt in een plekje in het pokerteam van Pokeren.nl – Team Pokeren.nl. De finale van het tweede seizoen wordt gespeeld in het voetbalstadion van RKC Waalwijk op zaterdag 17 of zondag 18 december.

Seizoen 1 succesvol verlopen met 2.500 deelnemers
Aan het eerste seizoen van de Pokeren.nl Poker Series deden ruim 2.500 spelers mee. Er werden 25 voorrondes organiseert door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en van Sint Jansteen tot Leeuwarden. Tijdens de voorrondes plaatst 10% van de spelers zich voor de volgende ronde. De winnaar gaat direct naar de grote finale. De overige finalisten plaatst zich voor de halve finales. Tijdens het eerste seizoen werden de halve finales gehouden in Oss, Hoofddorp en Zwolle. De kick-off en finale van Seizoen 1 werden gehouden in het Goffertstadion van NEC in Nijmegen.

Meer voorrondes voor meer spelers
Het tweede seizoen van de Poker Series wordt nog groter. Er komen nog meer voorrondes voor nog meer spelers. Aan de opening in Hoofddorp kunnen ruim 200 spelers meedoen. Daarna gaat de organisatie weer het hele land door met toernooien in onder andere: Den Haag, Purmerend, Groningen, Maastricht, Zwolle, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Oss, Waalwijk, Eindhoven en Ede.

Professioneel toernooi voor maar €12,95
De toernooien van Pokeren.nl staan onder leiding van een ervaren toernooidirecteur. Er wordt gebruikt gemaakt van grote professionele pokertafels, echte chips, pokerkaarten van de beste kwaliteit en elke tafel heeft een vaste dealer. Hierdoor beleven beginnende spelers dezelfde ervaring als tijdens een toernooi waarbij ze honderden euro’s aan inschrijfgeld moeten betalen.

Info
Toernooipagina: www.pokeren.nl/pokertoernooi
Speellocaties: www.pokeren.nl/speellocaties