Recreatief Toernooi Hoofddorp – Kick-Off Seizoen 5

0

Op zondag 10 februari gaat het vijfde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series van start. Het eerste toernooi van de jubileumeditie begint om 16:00 bij Claus Park Collection in Hoofddorp. Voor de kickoff zijn inmiddels al 220 kaarten verkocht.

Pokeraars die op 10 februari aan de kickoff van het nieuwe Poker Series seizoen willen meedoen moeten er snel bij zijn. Pokeren.nl opent een “Alternate list” omdat er altijd spelers niet op komen dagen. De vrijgekomen plekken worden direct opgevuld door spelers op de alternate list. Iedereen die aan de kickoff wil meedoen kan uiteindelijk in actie komen.

De Pokeren.nl Poker Series richt zich voornamelijk op recreatieve spelers. Er wordt niet om geld gespeeld. De winnaar van de finale krijgt een plekje in Team Pokeren.nl.

Het toernooi begint om 16:00 bij Claus Park Collection in Hoofddorp, waarbij we spelers tot na de eetpauze laten instromen. De eetpauze gaan we vanwege het grote deelnemersveld verdelen in twee groepen, waardoor er pas rond 19:00 een einde zal komen aan de late registratie periode. We verwachten dat het toernooi tussen 22:00 en 22:30 weer afgelopen zal zijn.

De Poker Series is ideaal voor beginnende spelers, maar ook spelers met meer ervaring zullen hun ogen uitkijken. Het gaat om een professioneel opgezet toernooi, met vaste delers en professioneel materiaal waardoor het net lijkt alsof je aan een groot casinotoernooi meedoet. Deelname aan de Poker Series kost slechts €12,95.

Bij de Poker Series is het de bedoeling om je via de voorrondes voor de grote finale te plaatsen. De finale wordt aan het einde van het jaar gehouden op een speciale locatie. De finales van seizoen 1 en 3 werden gehouden in het voetbalstadion van NEC in Nijmegen. De grote finales van seizoen 2 en 4 werden gehouden in het voetbalstadion van RKC Waalwijk. In seizoen 5 komt er voor het eerst een super ranking. Meer daarover lees je op de toernooipagina op de Pokeren.nl website.

Voor €12,95 kun je de hele avond pokeren. Spelers die worden uitgeschakeld kunnen gratis aan zogenoemde Sit & Go’s meedoen. Dit zijn nieuwe toernooitjes die met 10 spelers aan 1 tafel worden gespeeld.

Informatie in het kort

  • Start stack 15.000 punten
  • Eerste level 25/50
  • Vaste delers
  • Professioneel materiaal
  • Toernooiklok
  • Bokaal voor de winnaar
  • Automatische deelname Super Ranking

Voor meer informatie kun je terecht op de toernooipagina of op de Evenementenpagina van  Facebook.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)