Tzorg organiseert Paasontbijt in Haarlem

0

Op donderdag 24 maart organiseerde Tzorg een Paasontbijt voor haar cliënten in de regio Haarlem. Het Paasontbijt werd speciaal georganiseerd om cliënten bij elkaar te brengen en hen een gezellige ochtend te bezorgen. Het ontbijt vond plaats in Sporthal Onze Gezellen, die speciaal hiervoor kosteloos beschikbaar werd gesteld.

Om de zorg betaalbaar te houden is het van belang dat mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen en er meer aandacht is voor zelfredzaamheid. Wat kunnen mensen nog zelf? Wat kan hun familie bijdragen en wat zijn de mogelijkheden van bijvoorbeeld vrijwilligers in de wijk? Het netwerk om cliënten heen wordt steeds belangrijker. Tzorg wil daarom extra aandacht besteden aan het ontmoeten en verbinden van mensen. Dit Paasontbijt was één van de initiatieven om cliënten samen met een introducé, bijvoorbeeld een familielid of mantelzorger en mensen van de gemeente elkaar te laten ontmoeten en te laten genieten van een heerlijk ontbijt.

Zorgcoördinator Joel Schaken spreekt van een zeer geslaagd ontbijt: “Cliënten waren erg enthousiast over dit leuke initiatief en het heerlijke ontbijt. En uiteraard vonden ze het heel leuk om eens wat andere cliënten te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen”.

Naast het ontbijt was ook de Nederlandse Huisopticiens aanwezig om informatie te geven over hun diensten.

Over Tzorg
Tzorg is een landelijke leverancier van Thuisondersteuning, hulp bij het huishouden en individuele begeleiding binnen de Wmo. Onze betrokken thuishulpen zijn een vertrouwd gezicht binnen de wijken in Haarlem en omgeving. Samen kijken we wat er nodig is om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen en welke mogelijkheden er in de omgeving beschikbaar zijn. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. Meer informatie is te vinden op www.tzorg.nl. Tzorg is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via het nummer 020 660 20 60.

- Advertentie -