Eerste Haarlemse klassieker rally voor ondernemers

1

SoBusinessRally: netwerken en ‘scheuren’; een mooie combinatie

Sociëteit Vereeniging aan de Zijlweg viert in mei van dit jaar haar 160e verjaardag en in het kader van deze verjaardag organiseren de ondernemende dames en heren een tourrit door Noord Holland. De Grand Depart vanaf de Grote Markt zal op vrijdagochtend 3 juni plaatsvinden. Rijders en bijrijders gaan dan eerst nog even op de koffie bij scheidend burgemeester Bernt Schneiders.

Als de navigatoren van de SoBusinessRally hun werk goed doen, dan komen de equipes langs de mooiste weggetjes die Noord-Holland te bieden heeft. Met een tussenstop bij de Sugar Factory waar ook de lunch wordt geserveerd, is de rally een prachtig netwerkevent voor ondernemers. Deelnemers die eventueel met panne komen te staan worden geassisteerd door Europcar en indien echt nodig, weggesleept. Het thema van de Haarlemse Business Rally is Bonnie & Clyde, hetgeen betekent dat de equipes zich gaan kleden in de stijl van dit legendarische boevenduo. Het team met de leukste outfit ontvangt een leuke prijs. De SoBusinessRally word mede mogelijk gemaakt door sponsors als Amsterdam Gold, Sugar City, Combined traiders, Sander tweewielers, Dubbel U, Europecar en vele anderen.

Netwerken en genieten met de oldtimer maar ook een goed doel ondersteunen
Met de spannende behendigheidstest kunnen de dames en heren laten zien wat zij met hun oldtimer in hun mars hebben. Tijdens de verschillende stops heeft iedereen voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en samen te genieten van deze dag. En er wordt natuurlijk gestreden om de “Burning Rubber” wisseltrofee die zal worden uitgereikt tijdens het walking dinner, waarmee het evenement wordt afgesloten. Alle deelnmers werken daarnaast ook nog mee aan de naamsbekendheid van stopdarmkanker.nl en dragen ook nog financieel bij.

Deelnemen met oldtimer op 3 juni?
De rally is voor young- en oldtimers en de kosten zijn € 295 (excl. BTW) inclusief lunch en afsluitend walking diner (voor 2 personen) in Sociëteit Vereeniging. De inschrijvingen komen inmiddels binnen, maar ben je ondernemer en heb je een leuke auto van 25 jaar of ouder, schrijf je dan nu in op www.sorally.nl om zeker te zijn van een startbewijs.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.