Pot Jonker Advocaten mede-hoofdsponsor Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

0

Pot Jonker Advocaten uit Haarlem heeft zich vanaf heden officieel als mede-hoofdsponsor aan Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem verbonden. Naast Rabobank Haarlem is Pot Jonker Advocaten nu mede-hoofdsponsor. Het grootste Haarlemse advocatenkantoor gaat een verbintenis voor vijf jaar aan.

Op zaterdag 30 april a.s. is de feestelijke onthulling van het sponsorbord in de Grote Foyer in de Philharmonie. De sponsorovereenkomst betekent voor beide organisaties een intensivering van de samenwerking.

In deze nog steeds onzekere economische tijden is het bijzonder dat Pot Jonker Advocaten één van de hoofdsponsors is geworden van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Veel bedrijven zijn nog voorzichtig om sponsorcontracten aan te gaan of te verlengen vanwege krimpende budgetten, maar Pot Jonker Advocaten bevestigt haar steun aan cultuur in Haarlem voor de komende vijf jaar. De naam van Pot Jonker Advocaten is verbonden aan de Grote Foyer in de Philharmonie, Rabobank Haarlem is verbonden aan de Kleine Zaal in de Philharmonie en de Jos Brink Foyer in de Stadsschouwburg.

Pot Jonker Advocaten is met 29 advocaten het grootste advocatenkantoor in de regio Haarlem. Het kantoor ontstond in de jaren dertig van de vorige eeuw, toen Hendrik Jan Pot zich hier vestigde. Hij verwierf groot aanzien in 1950 door een van de eerste vrouwelijke advocaten in dienst te nemen. In 1986 fuseerde het kantoor met het kantoor Jonker c.s. Al eerder ondersteunde Pot Jonker Advocaten de Philharmonie bij de restauratie en nieuwbouw in 2005. Daarnaast is het kantoor al enige tijd lid van het Thomas Wilson Genootschap, een kring van bedrijven die samen cultuur een warm hart toedragen.

Jaap Lampe (directeur Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem): “Pot Jonker Advocaten is een fris en jong kantoor, erg prettig om mee samen te werken. Ze zijn zeer betrokken met alles wat er speelt in de lokale samenleving en we hebben veel raakvlakken waarop we elkaar weten te vinden. Zo hechten wij beiden veel belang aan het duurzaam verantwoord ondernemen, het stimuleren van jong talent en het verbinden van mensen.”

Leonie Dutmer (associate partner Pot Jonker Advocaten): “Als Haarlems kantoor zijn wij vanzelfsprekend betrokken bij de gebeurtenissen in deze stad en omgeving. Wij geven daar als Vriend van Landschap Noord-Holland en als één van de founding fathers van Enginn uiting aan. Als sponsor van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem weten wij wat er speelt.”

In bijzijn van relaties, sponsors en TWG-leden wordt op zaterdagavond 30 april a.s., voorafgaand aan het concert van The Common Linnets, in de Grote Foyer van de Philharmonie het sponsorbord van Pot Jonker Advocaten onthuld.