Succesvolle Kerstshow Vuile Huichelaar in Stadsschouwburg Haarlem

0

Op 21 december te zien in de Stadsschouwburg Haarlem

Na de succesvolle, strak uitverkochte Kerstshow van vorig jaar, komen de dames van Vuile Huichelaar naar het theater met een vrolijke meezing-kerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende Kerstliedjes, van 18 november t/m 23 december te zien in verschillende theaters in Nederland.

December is een bijzondere maand. Beginnend met Sinterklaas en alle discussies eromheen, gevolgd door Kerst met zijn eigen verwachtingen en uiteindelijk Oud en Nieuw met mooie voornemens.

Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, agenda’s bijhouden en… er wordt ineens enorm veel van je verwacht. Mooie outfits, ingewikkelde gerechten, opgelegde gezelligheid, wie draait er op voor het diner met de (schoon)familie… en roep nog maar wat van die problemen. Eén van de vragen die typerend zijn door Kerst is: Wat doen we met ma?!
Paulette en Saskia hebben dé oplossing: kom met ma en schoonzus, buurvrouw en vriendin of collega lekker de feestdagen inzingen met: ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren!’ Dan is de basis gelegd voor een ontspannen decembermaand!

Voor tickets en info klik hier.