Haarlemse vrijwilligers in het zonnetje met “Uitblinker Festival”

0

Vrijwilligersorganisaties en Gemeente Haarlem pakken uit

De Gemeente Haarlem, de Vrijwilligers Centrale Haarlem, BUUV Haarlem en de Participatieraad Haarlem slaan de handen ineen en bedanken op woensdag 27 september alle vrijwilligers van Haarlem en omstreken met het Uitblinker Festival!

In 2016 en 2017 hebben de Haarlemse vrijwilligers weer veel mensen een steuntje in de rug gegeven en laten zien dat vrijwilligerswerk onmisbaar is in de samenleving. Om al deze vrijwilligers te bedanken wordt er groots uitgepakt. De eerder genoemde partijen geven een grandioos feest op woensdag 27 september in de Zijlpoort, aan de Gedempte Oude Gracht 2. Alle actieve vrijwilligers zijn uitgenodigd!

Uitblinker Festival
Het Uitblinker Festival is meer dan een feestje. De kantine van de Gemeente Haarlem wordt omgetoverd tot een heus festival terrein. Verschillende gebieden, randprogrammering en een hoofdpodium met diverse optredens zorgen voor een echte festival sfeer! Een avond vol muziek, activiteiten, eten en drinken! Daarnaast zullen er ook enkele verrassende elementen plaatsvinden. Het festival wordt georganiseerd door het Haarlemse evenementenbureau Je Suis Energy.

Iedereen op de gastenlijst
Uitblinker Festival heeft geen tickets, maar wel (zoals bij elk festival) een gastenlijst. Het is belangrijk dat men zich per persoon aanmeld voor het festival. Via de website van de Vrijwilligers Centrale kan dit zeer eenvoudig. Door naam, e-mailadres en bij welke organisatie men vrijwilligerswerk doet door te geven wordt de gastenlijst samengesteld. Verdere informatie over het festival wordt de komende weken gegeven via de organisaties, per e-mail en een Facebook-event.