Reuzen-reuzenrad van 55 meter hoog in Zandvoort aan Zee

0

Na steden als Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Frankfurt en Lyon is reuzenrad The View te gast in Zandvoort aan Zee. Met een hoogte van 55 meter is The View het hoogste transportabele reuzenrad van Europa.

Vanaf vrijdag 1 september kunnen bewoners en bezoekers genieten van een ongekend, uniek uitzicht over Zandvoort aan Zee. The View is 15 meter hoger dan het in juni geplaatste reuzenrad en zal eveneens op het Badhuisplein komen te staan.

De attractie bevat 42 afgesloten gondels en is ook voor mensen in een rolstoel toegankelijk. Voor speciale gelegenheden is er ook een VIP-gondel met champagne te boeken.

Het reuzenrad wordt met acht vrachtwagens getransporteerd vanuit Antwerpen waar het tot 27 augustus draait. De opbouw in Zandvoort zal ongeveer twee dagen duren.

The View is van vrijdag 1 september tot en met zondag 24 september elke dag van 10.00 uur tot 22 uur geopend. De toegangsprijzen bedragen 4 euro voor kinderen en 6 euro voor volwassenen. Een rit duurt ongeveer 10 minuten.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)