Evenementenkalender Circuit Park Zandvoort

0

Circuit Park Zandvoort kent voor 2016 een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender. De Zandvoortse racepiste presenteert een van de meest interessante en gevarieerde evenementenkalenders uit haar rijke geschiedenis. Fans kunnen zich niet alleen verheugen op de topevenementen van vorig jaar, maar ook op een nieuw groot publieksevenement, de ‘Racedagen driven by Max Verstappen’.

Krachtige evenementenkalender voor Circuit Park Zandvoort! Fotografie: Chris Schotanus, Essay Produkties.
Krachtige evenementenkalender voor Circuit Park Zandvoort!
Fotografie: Chris Schotanus, Essay Produkties.

De ‘Racedagen driven by Max Verstappen’, is een geweldig autosportweekend met dé Nederlandse Formule 1-sensatie Max Verstappen in de hoofdrol. Ook favoriete internationale hoogtepunten als het DTM weekend en de Historic Grand Prix maken wederom deel uit van de kalender. Daarnaast staan het krachtige Zandvoort Masters Weekend, met de Masters of Formula 3 en de ADAC GT Masters, alsmede de derde editie van de Hankook 12H Zandvoort weer op het programma.

Het hele jaar genieten
‘Never change a winning line-up’ is het motto achter de evenementenkalender voor 2016. Nagenoeg alle topevenementen van het afgelopen jaar hebben een prominente plaats gekregen op de 2016-kalender. “We starten het jaar met de traditionele Nieuwjaarsrace en bijna elke maand bieden we fans van Circuit Park Zandvoort één of meerdere aantrekkelijke evenementen”, aldus Erik Weijers, Chief Operating Officer van Circuit Park Zandvoort. Hij vervolgt: “Of je nu fan bent van de deurkruk-aan-deurkruk gevechten van de DTM, het machtige GT-geweld van de ADAC GT Masters of de unieke sfeer en het geluid van de Historic Grand Prix. Je kunt dit jaar weer volop komen genieten op Circuit Park Zandvoort, net als van de bekende thema evenementen zoals Italia a Zandvoort en het British Race Festival. En ook Formule 1-fans worden met de ‘Racedagen driven by Max Verstappen’ optimaal bediend!” Naast de nodige auto(sport)evenementen is Circuit Park Zandvoort ook het strijdtoneel voor sportieve activiteiten, waaronder de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, de Stormloop en Cycling Zandvoort.

Meer informatie over de evenementen is te vinden op de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl).

Kalender Circuit Park Zandvoort 2016
27 februari Circuit Short-Rally
05 maart Final 4
20 maart Runners World Zandvoort Circuit Run
26 – 27 maart Paasraces
02 – 03 april AutoMaxx Streetpower & Euro Time Attack Challenge
16 april Stormloop
23 – 24 april NKC Camper Experience
30 april – 01 mei Historische Zandvoort Trophy
06 – 07 mei Hankook 12h Zandvoort
08 mei JapFest
14 – 15 mei Pinksterraces
28 – 29 mei Benelux Open Races
04 – 05 juni Racedagen driven by Max Verstappen
11 – 12 juni DNRT
18 – 19 juni Cycling Zandvoort
25 – 26 juni Porsche Racing Days
03 juli Italia a Zandvoort
09 – 10 juli DNRT 12h
16 – 17 juli DTM Zandvoort
31 juli Nationaal Oldtimer Festival & Paddock Porsche
06 – 07 augustus DNRT Super Race Weekend
20 – 21 augustus Zandvoort Masters Weekend
27 – 28 augustus Spettacolo Sportivo
02 – 04 september Historic Grand Prix
10 – 11 september ADAC Noordzee Cup
01 – 02 oktober British Race Festival
08 – 09 oktober Finaleraces
15 – 16 oktober DNRT Finales
6 november Bimmerworld
20 november Zandvoort 500

Vetgedrukt: evenementen waarvoor t.z.t. tickets in de voorverkoop te bestellen zijn via de website van Circuit Park Zandvoort.

Over Circuit Park Zandvoort
Circuit Park Zandvoort biedt jaarlijks een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender vol spectaculaire topevenementen en internationale hoogtepunten zoals de Masters of Formula 3, ADAC GT Masters, Historic Grand Prix Zandvoort, Hankook 12H Zandvoort en natuurlijk de DTM. Het unieke circuittraject wordt door veel coureurs geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)