Leeskringdate: lezer zoekt leesclub

0

Informatieavond in de Bibliotheek Haarlem Centrum en -Noord

Houd je van lezen en wil je je leeservaringen graag delen met anderen, dan is een leesclub misschien iets voor jou. De Bibliotheek Zuid-Kennemerland organiseert twee informatieavonden over het starten van een leesclub.

Naast praktische informatie biedt de avond ook gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en eventueel meteen een leesclub te beginnen. Op dinsdag 19 september ben je van harte welkom in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32) en op maandag 25 september in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). Beide avonden van 20:00 – 21:30 uur. De toegang is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren vooraf noodzakelijk via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Je interesse in literatuur en schrijvers kun je met anderen delen in een leeskring. In een leesclub kies je met elkaar boeken die je gaat bespreken. Maar waar moet je aan denken als je een leeskring start en boeiend wilt houden? Hoe kun je een bijeenkomst organiseren? Op welke manier kom je aan boeken en informatiemateriaal? Op al deze vragen krijg je antwoord. Je kunt op deze avond met andere bezoekers een leeskring vormen.

Bezoekers worden ook geïnformeerd over handige websites en de zogenaamde leeskoffer. De Bibliotheek stelt voor alle aangesloten leesclubs leeskoffers samen. In elke koffer zitten zeven exemplaren van dezelfde titel en achtergrondinformatie over het boek en de auteur.

Info

  • Dinsdag 19 september | 20:00 – 21:30 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem
  • Maandag 25 september | 20:00 – 21:30 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)