Informatievoorziening voor groeiend aantal ondernemers in Noord-Holland

0

Halverwege 2017 meldde de Kamer van Koophandel (KvK) dat het aantal bedrijven in de provincies Zuid- en Noord-Holland het sterkst groeide. Ook in Haarlem neemt het aantal ondernemers toe. Om uitval onder starters terug te brengen, organiseert Startersdagen.com samen met Interpolis en Rabobank Haarlem e.o. Startersdag Haarlem op 28 november in het Crown Business Center Haarlem.

Een avondvullend programma met startersmarkt en diverse workshops en seminars moet de ondernemers goed voorbereiden en informeren over wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een onderneming. Daarnaast wordt de focus gelegd op doorgroeien van bedrijven. Iedereen die een bedrijf wil gaan starten of een bedrijf heeft tot drie jaar oud is dan ook van harte welkom. Deelname aan de startersdag is geheel gratis.

Het officiële programma begint om 18:45 uur waarbij het boek ‘Succes met je bedrijf’ een aantal keer verloot gaat worden. Tijdens de avond kunnen seminars gevolgd worden over o.a. ondernemingsplannen, verzekeringen, krediet, merkregistratie, online marketing, juridische aspecten en een inspiratiesessie door succesvolle starters Jord de Kooning van Cloud Games en Libardo Hertog van Hertog Makelaars.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via www.startersdagen.com/haarlem2017.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)