Overval op flatwoning

0

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een flatwoning aan het Ankaraplantsoen in Haarlem die op zaterdagavond plaatsvond.

Omstreeks 20.30 uur werd er aangebeld bij de flatwoning (op de zesde verdieping) van een 83-jarige man. Omdat hij mogelijk bezoek verwachtte, deed hij de deur open. Meteen kwamen er drie mannen met gezichtsbedekking de woning binnen. Terwijl een van hen de bejaarde man in bedwang hield, doorzochten de andere twee de woning. Na enkele minuten gingen de overvallers er weer vandoor met geld en sieraden. Het slachtoffer meldde zich hevig geëmotioneerd bij buren, die de politie belden.

Een onderzoek in de omgeving leverde geen verdachten meer op.

Getuigen
De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op nr. 0800-7000.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)